In Utrecht-West geven een aantal muziekdocenten privélessen aan kinderen en volwassenen.

Omdat het ontzettend leuk en leerzaam is om met meer mensen muziek te maken, zijn ze in januari 2001 het Muziekdocentencollectief gestart. Met als doel het samenspel van leerlingen te stimuleren. 

De docenten hebben ensembles opgericht waarin de leerlingen kunnen meespelen, en in samenwerking met Het Wilde Westen organiseert het Muziekdocentencollectief voorspeelavonden. Ook geven docenten concerten. De data van de concerten, voorspeelmiddagen en ensembledagen zijn te vinden in onze agenda. Op de tweede zaterdag om de maand komen muziekleerlingen samen spelen voor publiek in het muziekcafe.

  


Blokfluit - Sanne Vos

Sanne Vos studeerde blokfluit, historische fagot en historische uitvoeringspraktijk aan het Utrechts Conservatorium en aan de ESMUC in Barcelona, Spanje. Sanne speelt regelmatig vast en projectmatig als blokfluitist en fagottist in vele ensembles en orkesten en geeft ze al jaren met heel veel plezier les aan jong en ouder!

 

Telefoon: 06-24428279, email: susannevos@gmail.com, website: blokfluitspelen.nl

 

 

 

 

 

Cello (barok)cello - Tal Cannetti

06-14686133

Tal Cannetti studeerde Moderne Cello in Tel Aviv. In Nederland specialiseerde ze zich in Oude Muziek aan de Conservatoria te Utrecht en Den Haag. Momenteel speelt ze in verschillende ensembles in en buiten Nederland.

Zie ook de website van Tal: www.cello-les.nl

Contact: 06-14686133 of email: info@cello-les.nl

 

 

 

 

 

 

 Cello - Gerda Marijs

Gerda Marijs behaalde haar Mastergraad aan het conservatorium te Utrecht eind 2013. Ze studeerde cello en barokcello met specialisatie kamermuziek bij Viola de Hoog. Tevens volgde zij bij Marianne Vrijland de opleiding tot Suzukidocent. De Suzukimethode richt zich op het lesgeven van kinderen vanaf jonge leeftijd en is een degelijke en speelse methode om al vanaf jonge leeftijd cello te leren spelen. Het kan al vanaf 4 jaar! Ook als je op latere leeftijd begint is de Suzuki methode heel geschikt. Gerda geeft celloles bij het Wilde Westen in Utrecht. Kinderen en volwassenen zijn welkom, een proefles is altijd mogelijk.
Verder speelt zij als cellist in orkesten en ensembles, onder andere het Arcade-ensemble en het Galleta Kwintet. E-mail: gerdamarijs@hotmail.com Telefoon: 06-17305861

 

 

 

Cello - Marianne Vrijland

Marianne Vrijland studeerde cello aan het Rotterdams Conservatorium bij Ubaldo Arcari en Marien van Staalen. Daarnaast volgde zij een opleiding tot Suzuki cello-docent. Zij werkte als cellist (orkesten en kamermuziek) en cellodocent (muziekscholen en privé) en was als docent cellomethodiek verbonden aan het Noord Nederlands Conservatorium. 

In 1998 is zij in Oog en Al komen wonen. Sindsdien heeft de cello er daar een stijgend aantal enthousiaste bespeler(tje)s bij gekregen. Zij geeft voornamelijk les volgens de Suzuki-methode, een methode die is ontwikkeld om jonge kinderen (vanaf vier jaar) te leren spelen, maar die ook door oudere kinderen en zelfs volwassenen als zeer stimulerend wordt ervaren. Meer over deze methode is te vinden op www.suzukimuziek.nl/methode . Ook is iedereen welkom om, uiteraard na afspraak, een kijkje in haar lessen te komen nemen.

Contact: 030 - 2948039 of 06-53699395

Of mail naar: marianne.vrijland@gmail.com

 

 

 Concertina - Johan Verbeek

Johan Verbeek is speelman bij De Baviaen van Schurhoff en de dansgroep Pieremachochel. Hij

studeerde elektrische gitaar aan het Hilversums Conservatorium. Sinds 1986 geeft hij in Utrecht West privéles elektrische gitaar aan kinderen en volwassenen.
Telefoon: 06-48616167; mail: johan@elektrischegitaarles.nl en website: elektrischegitaarles.nl

 

 

 

 

 

 

 

Contrabas - Teun Godschalk

Teun studeerde in 2013 af op de contrabas aan het conservatorium in Tilburg, bij Rob Dirksen. In 2015 heeft hij de (orkest)Master contrabas voltooid in Den Haag bij Jean-Paul Everts. Teun speelt als contrabassist geregeld bij het Balletorkest te Amsterdam, en is hij bassist in het Nederlands Camerata kamerorkest. Verder geeft hij les bij het leerorkest te Amsterdam.
U kunt contrabaslessen volgen in alle gewenste muziekstijlen, op alle niveaus.
website: www.teungodschalk.nl
Contact: godschalk.t@gmail.com
tel: 06-42827558

 

 

 

Contrabas - Ruben Heimans

Ruben studeerde klassiek contrabas aan het Utrechts Conservatorium. Hij is een gedreven en veelzijdig bassist met een brede muzikale belangstelling. Hij speelde in vele symfonieorkesten, strijkorkesten, big bands en kleinere ensembles (jazz, tango, klezmer en pop). De laatste jaren houd hij zich intensief bezig met jazz en gypsy jazz in de groepen Duende en Les Faux Manouches.
Ruben geeft les aan kinderen (vanaf 8 jr op minibassen), jongeren en volwassenen, van beginners tot gevorderden in elke stijl. Contrabas spelen is erg leuk en je kunt al gauw samenspelen!

website: www.rubenheimans.nl 

contact: info@rubenheimans.nl of tel. 06-43907341

 

 Dwarsfluit-Susanna Edixhoven Susanna studeerde fluit aan het Utrechts Conservatorium bij Abbie de Quant. Zij speelde tijdens haar studie in verschillende orkesten zoals het VU orkest, Nesko en als aanvoerder bij het Nationaal Jeugdorkest. In 1994 werd zij als vaste remplacant aangenomen bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest .Sindsdien is zij werkzaam als als freelance fluitiste in de Nederlandse orkesten zoals het Nederlands Philharmonisch Orkest. Zij speelt verder in diverse kamermuziekbezettingen. Ook organiseert zij zelf een serie concerten in de Meern onder de naam Muziek in de Meern. Susanna geeft priveles in Tuindorp Utrecht en bij het collectief Het Wilde Westen in Utrecht.
Beginners en gevorderden zijn welkom en ook als je vroeger fluit hebt gespeeld is het leuk om weer te gaan spelen, er zijn andere volwassen leerlingen die ook graag willen samenspelen.
Mail of bel voor meer informatie: susannaedixhoven@gmail.com
030-2964658 of 06-12357722

 

 

Dwarsfluit - Susana Rodriguez

Susana Rodriguez is gespecialiseerd in het muziek maken met jonge kinderen. Haar lessen zitten vol met fantasie, spontaniteit, beweging, contact en prachtige muziek. Met deze muzikale ervaringen leggen kinderen een goede basis voor hun muzikale ontwikkeling.

Bij Het Wilde Westen geeft Susana Muziek Op Schoot lessen (MOS, voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar met hun ouders) en dwarsfluitles (aan kinderen vanaf 5 jaar en aan volwassenen). Bij Globe, centrum voor de kunsten in Hilversum geeft ze ook Algemene Muzikale Vorming (4-12 jaar), Muziek en beweging en dwarsfluitles. Ze bekwaamde zich in de Gordon Music Learning method, de Muziek Op Schoot methode, de Suzuki methode voor dwarsfluit en ze is afgstudeerd aan het Utrechts Conservatorium als docent dwarsfluit.

Contact: 06-54756020

 

 

Dwarsfluit en zang - Bram Norbart 

Bram geeft met veel Passie & Plezier zang en dwarsfluitles in Utrecht. Na het afronden van zijn dwarsfluit studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gaat de tenor Bram klassiek zang studeren bij Henny Diemer aan het Utrechts Conservatorium. Tijdens zijn 3e studiejaar aan het Utrechts Conservatorium loopt Bram een jaar stage bij Alberto Terdoest aan het Rotterdams Conservatorium en leert alles over EVT, de Estill Voice Training. Dankzij de combinatie van de gedegen klassieke opleiding van Henny Diemer en de beheersing van de Estill Voice Training kan Bram met veel Passie & Plezier in diverse stijlen zangles geven.

website: www.zangstudio-utrecht.nl en www.fluitstudio-utrecht.nl

email: bram@norbart.info

Telefoon: 0636594116 

 

 

Sanne Vos - Fagot

Sanne studeerde historische fagot en historische uitvoeringspraktijk aan het Utrechts Conservatorium en aan de ESMUC in Barcelona, Spanje. Sanne speelt regelmatig vast en projectmatig als blokfluitist en fagottist in vele ensembles en orkesten en geeft ze al jaren met heel veel plezier les aan jong en ouder! Telefoon: 06-24428279, email: susannevos@gmail.com, www.blokfluitspelen.nl

 

 

 Harp - Nick Scholten Na het beluisteren van de harp in een concert begon Nick met het bespelen van de harp op zesjarige leeftijd. Hij werd toegelaten tot de vooropleiding aan het conservatorium bij docente van wereldfaam Erika Waardenburg, waar hij met honours zijn studies als solist afrondde. Omschreven door de eerste harpiste van het Koninklijk Concertgebouworkest Petra van der Heide: "Hij heeft een volwassen begrip van de muziek, wat samengaat met een solide techniek. Zijn grote interesse in verschillende muziekstijlen en vele andere interesses naast de muziek maken hem een interessante musicus en persoonlijkheid."

Als solist voerde hij harp concerten uit door componisten als Debussy, J.C. Bach, Mozart en de Nederlandse componist Henk Badings. Hij heeft een gemengde muziekpraktijk met soloconcerten, kamermuziek uitvoeringen, orkesten en als muziekdocent.

www.nickscholten.nl

contact: info@nickscholten.nl of 06 - 14 77 12 69

 

 

Gitaar elektrisch - Johan Verbeek

Johan Verbeek studeerde in 1990 af aan het Hilversums Conservatorium als docent elektrische gitaar. Sindsdien geeft hij privélessen, workshops en cursussen en speelt hij her en der. Privéles elektrische gitaar: Alle stijlen voor beginners tot aan gevorderden. De stijlvoorkeur van de leerling staat centraal in de lessen. In samenwerking met de Stichting Nederlandse Vakopleiding Muziek bestaat de mogelijkheid tot het toeleiden naar het Staatsexamen Elektrische Gitaar. Bel gerust voor een kennismakingsles.

Contact: 030 - 2936576

 

 

 

 

 Gitaar akoestisch - Uli Kürner

"Mijn naam is Uli Kürner; ik ben beeldend kunstenaar en musicus; ook ben ik gediplomeerd en zeer ervaren gitaardocent. Sinds 1995 geef ik gitaarles in Utrecht voor alle stijlen, b.v. jazz, rock, pop, folk, blues, fusion, klassiek enz.; centraal staat altijd jouw eigen, persoonlijke, muziekkeuze.

Akoestisch (en elektrisch), met of zonder noten!
Ik geef zowel lessen voor beginners als ook voor gevorderden, voor kinderen en volwassenen. De lessen vinden bij mij thuis plaats; (ik woon trouwens vlak bij de hoofdlocatie van het Wilde Westen!)
Uiteraard kun je je opgeven voor een proefles, deze is gratis en geheel vrijblijvend.
Als je nog geen instrument hebt kun je tijdens de proefles een gitaar van mij lenen; ik kan ook advies geven voor de aankoop van een instrument!"

Contact: 030 - 2941497

 

Hoorn, trompet, bugel, cornet, bariton en tuba - Anja Bouman:

"Ik ben docent klein en groot koper. Ik heb meerdere opleidingen afgerond; opleiding docerend musicus aan het Utrechts concervatorium, uitvoerend musicus aan het Sweelinck concervatorium in Amsterdam en kamermuziek aan de Musikhochschule in Stuttgart. 
Als uitvoerend musicus heb ik in diverse internationale en nederlandse
orkesten en kamermuziekensembles gespeeld. Ik geef individuele, groepsles en ensemble lessen. Er is plaats voor alle leeftijden, beginners en gevorderden. Je hoeft nog geen noten te kunnen lezen"
Info:anjabouman@hetnet.nl
06-41931677 

 

 Keyboard - Koos van Eijk

Koos studeerde Docent-Muziek en (koor-)directie aan het Utrechts Conservatorium. Werkt als muzikant en docent met uiteenlopende groepen, speelt, dirigeert, schrijft en arrangeert muziek. 

 

 

 

 

 

 

 

 Klarinet en basklarinet - Rudi van Hest

Rudi studeerde klarinet aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Rudi is maker en uitvoerder van muziektheatervoorstellingen voor kinderen bij Muziekvoorstelling.nl en docent klarinet/basklarinet. Rudi voelt zich thuis in zowel het klassieke als het lichte repertoire. Dus als je de muziek van Mozart wil leren spelen, wil swingen in een bigband of een klezmer-melodie wil blazen op de klarinet, dan kun je Rudi terecht. In de lessen staan speelplezier, improvisatie en samenspel centraal. Gemotiveerde leerlingen van alle leeftijden zijn welkom. Rudi woont met veel plezier in de wijk Lombok. www.rudivanhest.nl

 

 

 Piano - Liesbeth Spits

Liesbeth Spits behaalde haar Uitvoerend Musicus-diploma aan het Sweelinck Concervatorium in Amsterdam, waar Else Krijgsman haar belangrijkste lerares was. Zij volgde daarnaast lessen bij Rudolf Jansen, Claude Helffer, Marjes Benoist en Jiri Hlinka. Als pianiste speelt ze vooral in ensembles en als begeleidster. Momenteel geeft ze les aan de Muziekschool Amsterdam en privé in Utrecht. Voor haar leerlingen organiseert ze regelmatig projecten: techniek (toonladderfestival), muziekhistorisch (Grieg, Haydn, moderne muziek), samenspel (de jaarlijkse ensembledag van Het Wilde Westen). Haar leerlingen kunnen meedoen aan graadexamens van de EPTA en aan concoursen. Ook helpt zij boeken ten behoeve van het beginnend piano-onderwijs uit onbekende streken te introduceren, onder andere door middel van vertalingen. Kinderen mogen door middel van lessen zoeken welke muziekvorm het  beste bij ze past, en ervaren hoe het is om samen muziek te maken.  

"Het is toch ongelooflijk dat kinderen hier om de hoek medemuzikanten vinden om mee samen te spelen, of het nou klassiek, pop of jazz is!"
Contact: 030 - 2938557

 

Maria Stolaki - piano

Maria Stolaki studeerde piano aan het " Modern Conservatorium" te Thessaloniki (Griekenland) bij Filippina Filippova. Ze volgde daarnaast lessen bij G. Hatzjinikos en begeleidde koren gedurende een aantal jaren. Tegelijkertijd, studeerde ze aan de Makedonia Universiteit in Griekenland musicale pedagogische onderwijsmethodes, zoals Orff, Kodaly en Gordon en heeft ze en aantal jaren muzieklessen gegeven aan babies en peuters. Momenteel woont ze in Lombok te Utrecht en geeft ze priveles aan (kleine) kinderen en volwassenen. Muzikaliteit en plezier in het spelen zijn Marias lesmotto.
Contact: 06 12885386

 

 

 

 

 

 

 

Piano - Jeroen Snijder

Jeroen Snijder studeerde piano aan het Utrechts Conservatorium bij Hakon Austbö en Herman Uhlhorn. Daarna studeerde hij enige jaren muziekwetenschappen. Jeroen is als pianodocent al ruim tien jaar werkzaam in en rond Oog in Al en werkt daarnaast als uitvoerend musicus, met name in het begeleiden van zangers. De lessen zijn opgezet vanuit een klassieke invalshoek, maar ook de moderne muziekstijlen komen aan bod. Leren luisteren, leren studeren en leren improviseren zijn belangrijke onderdelen in Jeroens lessen. De lessen worden gegeven in een ruimte in de Wijkplaats, Joh. Camphuysstraat 101. Tweemaal per jaar zijn er voorspeelmiddagen. Meer informatie over de lessen van Jeroen vindt u op zijn website.

Contact: 030 - 2932135

 

 

 Piano - Huub de Leeuw            

Huub de Leeuw studeerde piano aan het Utrechts Conservatorium bij Sas Bunge en schoolmuziek bij Chris Bos. Hierna studeerde hij drie jaar Suzuki piano-methodiek aan het Talent Education Institute in Matsumoto Japan bij dr. Shinichi Suzuki en dr. Haruko Kataoka.
De Suzuki methode, ook wel moedertaalmethode genoemd, gelooft in de enorme ontwikkelings-mogelijkheden van elk kind. Wanneer de omgeving voldoende en op een positieve manier weet te stimuleren (net als bij de taalontwikkeling) zal elk kind, zonder uitzondering, een instrument goed kunnen leren bespelen. Vroeg beginnen, vier jaar of zelfs jonger, is niet persé een voorwaarde maar wel een groot voordeel. Bij deze vorm van onderwijs spelen de ouders, in samenwerking met de docent, een belangrijke rol.
Huub geeft privélessen en verzorgt tevens de Suzuki-opleiding voor pianodocenten in Nederland. Contact: 030 - 2949090

 

Piano - Matthijs Solinger

Matthijs studeerde piano klassiek aan het conservatorium van Utrecht en kreeg daar les van Alexander Warenberg, Paolo Giacometti en Alan Weiss. Daarnaast volgde hij de bijvakken jazz piano en orgel. In 2007 studeerde hij cum laude af bij Alan Weiss. Vervolgens heeft hij nog een jaar de Master Uitvoerend Musicus gevolgd. Na zijn studie heeft hij bij verschillende muziekscholen gewerkt en gaf hij muziektherapie studenten pianoles en muziektheorielessen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Matthijs heeft veel ervaring en affiniteit met het lesgeven aan volwassenen én kinderen. Een volwassen leerling over de lessen: "Ik ben nu een jaar geleden als beginner gestart met pianolessen. Mijn dochter had al les van Matthijs en het viel mij op dat zijn stijl van lesgeven mij aansprak. Geduldig, kundig, enthousiast en stimulerend. Hij leert mij niet alleen muziek te lezen, hij wijst mij op de correcte aanslag, juiste vingerzetting en hoe ik lastige passages beter kan leren. Tegelijk geeft hij mij de ruimte om de muziek te spelen die ik leuk vind. In mijn eigen tempo, op mijn eigen niveau."

Kinderen vanaf vier jaar kunnen bij Matthijs terecht, zowel in een groep als individueel. Matthijs: "Ik probeer zo veel mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen en ze te laten ervaren hoe leuk het is om piano te leren spelen." Voor kinderen met een U-pas is er Pianoles in de Wijk: een jaar lang pianoles in een groep voor maar €25,- (met steun van het Jeugd Cultuurfonds).
Contact: 030-2745067 of 06-12152205
www.matthijssolinger.nl

 

 

 

 Saxofoon - Kika Sprangers

Saxofoniste Kika Sprangers speelt ruim tien jaar. Momenteel studeert ze jazz aan het conservatorium van Utrecht bij Toon Roos en Marc Scholten. Op haar zestiende zette ze haar
eigen negentienkoppige soul/funk orkest op waarmee ze voor een uitverkochte zaal in het Nijmeegse Doornroosje speelde. Dit jaar speelt ze in de vierde editie van het Sena Nationaal Jeugd Jazz Orkest onder leiding van Martin Fondse, waarmee ze deze zomer op veel grote jazzpodia in Nederland speelt en eind dit jaar samenwerkt met het Metropole Orkest. Eerder stond ze met haar eigen jazzkwartet in de finale van het Leiden Jazz Award en won ze de publieksprijs van de voorronden. In haar muziek verbindt ze de strakke, steady groove van de funk met de lyriek van de jazz. Door veel te spelen blijft Kika haar eigen stijl verder ontwikkelen en ze vindt het leuk om haar publiek hierbij te betrekken. Één ding staat voorop, en dat zal volgens haar ook altijd het uitgangspunt voor haar muziek zijn: "spelen wat je voelt". contact: kika_sprang@hotmail.com 06 - 42657333

(Foto copyright: Gerard Verschooten)

 

Trompet - Bart Neuvel  

Wil je bugel leren spelen zoals Kyteman of trompet zoals Miles Davis? Geef je dan op voor trompetles! Uniek aan mijn lessen is de grotendeels individuele aanpak. Zowel voor jong als iets minder jong, en van de absolute beginner tot de gevorderde leerling zijn er mogelijkheden. Er wordt geen gebruik gemaakt van een standaardmethode, maar per leerling wordt een programma op maat gemaakt. De lessen kunnen zonder een muzikale vooropleiding gevolgd worden want het notenschrift en de muzieknotatie worden spelenderwijs geleerd. De basis is een dagelijks te studeren programma, waarin verschillende facetten van het trompetspelen aan bod komen.

Een belangrijk deel van de lessen wordt ingeruimd voor de trompettechniek. Hierbij kan gedacht worden aan de volgende onderwerpen: fysieke houding, ademhaling, vasthouden van het instrument etc. Voor de wat gevorderde leerling is er ook ruimte voor muziektheorie en solfège. Dit gebeurt aan de hand van de Harmonie, Fanfare en Brassband (HaFaBra) exameneisen.  

In mijn lessen wordt de klassieke stijl als belangrijke basis gehanteerd, maar daarnaast komen ook diverse stijlen aan bod, zoals salsa, blues, pop en jazz. De laatste stijl, de jazz-muziek, is grotendeels gebaseerd op improvisatie op akkoordenschema's. In de les wordt hier (in overleg) ook aandacht aan besteed. Er is ook ruimte voor creativiteit van de leerling, deze wordt al in een vroeg stadium aangemoedigd om met eigen stukjes te komen.

Kortom: met een programma op maat wordt een basis gelegd voor een schitterende hobby!

website: www.bartneuvelmusic.nl

 

 Trompet - Gerben Klein Willink

"Ik geef al jaren les op de Jazz afdeling van de muziekschool Amsterdam, zowel trompet- als ensemble les. Mijn passie is jazz en de vrijheid en creativiteit die je daarin hebt breng ik graag over op anderen. Naast lesgeven doe ik dit door op te treden. Zo ben ik mede organisator van Jazz@Cereol, waarin iedere laatste zondag van de maand jazz talent uit de wijk is te horen/zien in de Cereol fabriek. Momenteel speel ik veel met mijn trio FLUKS (Utrechts Electro Power Jazz Trio). Ik heb in het verleden opgetreden met vele artiesten w.o. Caro Emerald, Room Eleven, Chef's Special, Wouter Hamel." Contact: 06-18372666 / Website Gerben Klein Willink

 

Viool - Frank Bloeme  

Frank Bloeme studeerde viool aan de Conservatoria van Utrecht en Zwolle en vervolgde zijn studies bij Jeannne Vos en Nap de Klijn. Hij werkte 25 jaar aan de muziekschool te Utrecht en geeft daarnaast privélessen. De lessen zijn individueel en onderrichten in de klassieke viooltraditie. Incidenteel wordt ook populaire muziek gespeeld.  

Contact: 06-26392905

 

 

Viool - Karin Frisk

Karin Frisk studeerde Viool aan het Conservatorium in Trondheim, Noorwegen, waar zij haar Bachelor Kamermuziek behaalde. Aan het Conservatorium Utrecht heeft ze haar Master Pedagogiek gehaald.

Karin woont in wijk west en geeft hier ook les.

Ze geeft vioolles aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Plezier in het vioolspel staat uiteraard voorop in de lessen, daarnaast heeft zij grote aandacht voor het technische- en muzikale gedeelte.

Voor meer informatie en/of een gratis proefles neem dan contact op.

contact: 06-29344909

website: www.karinfrisk.nl

 

 

Viool - Esther Kovy

Esther Kovy is violiste in het Radio Filharmonisch Orkest en speelt daarnaast veel kamermuziek met o.a. haar zus (pianiste) en haar man (cellist). Hiernaast geeft zij al vele jaren met veel plezier vioolles, ook aan huis.

Email: estherkovy@hotmail.com

Telefoon: 06-24864542

 

 

 Viool - Angela Moya studeerde Viool aan de Conservatoria van Sevilla (Spanje), Utrecht en Tilburg, waar zij haar Master behaalde. Zij geeft regelmatig concerten met haar Strijkkwartet en verschillende ensembles in Spanje en Nederland, en zij heeft ook ervaring met Volksmuziek en Oude Muziek. Ángela geeft les aan kinderen en volwassenen. 

Contact : 06 - 45661015

 

 

 

 

 

 

 Viool - Tomasz Plusa
Mijn naam is Tomasz Plusa. Ik ben violist. In mijn leven speelt muziek een toonaangevende rol. Vanaf mijn zevende speel ik viool. Ik kom uit Polen en ben in Nederland afgestudeerd aan de conservatoria in Den Haag,Alle Utrecht en in Lodz (Polen).
Mijn passie is de liefde voor de viool over te brengen aan anderen. Van leerlingen krijg ik terug dat ze zich gestimuleerd voelen door mijn passie en liefde voor de muziek.
Plezier in vioolspelen staat in mijn lessen centraal. Alle leeftijden zijn welkom. Bent u op zoek naar een professionele violist of viooldocent dan bent u bij mij aan het juiste adres.

 

 

 

Zang jazz-  Caroline Lobanov

Iedere stem is uniek en vraagt daarom om een persoonlijke benadering. In de zanglessen leer je de mogelijkheden van je stem kennen en kun je uitvinden welk repertoire bij jou stem past. Je kunt werken aan repertoire binnen de stijlen pop, jazz, blues, Braziliaans en latin. 
In de zanglessen wordt naast stemtechniek en ademhaling veel aandacht gegeven aan interpretatie, timing en variatie met melodie en ritme. De zanglessen worden op de piano begeleid.
Caroline Lobanov studeerde zang lichte muziek aan het Utrechts en Hilversums conservatorium waar zij in 1997 afstudeerde. Zij specialiseerde zich in jazz, improvisatie en Braziliaanse muziek. Met het Caroline Lobanov Kwartet treedt zij op op diverse jazzpodia en festivals. Ook zingt zij in de Braziliaanse band LobaNova en vocalgroup de Melismates. Naast jazzworkshops geeft Caroline ook privélessen en is zij dirigente van vrouwenkoor de Sirenen en het Paleiskoor, waarvoor zij ook arrangeert.

Contact: 030 - 2990674 of 06-24564370 website: http://www.carolinelobanov.nl

  

Zang - Alexandra d'Espinoza

Alexandra d'Espinoza studeerde aan het Nationale Conservatorium te Buenos Aires, Argentinië, Zang en Koordirectie en aan de Catholic University of America in Washington D.C., VS, en sloot haar studie af aan de Opera-Academie van het Colon Theater ook in Buenos Aires. In Nederland volgde zij postgraduele studies aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, met een specialisatie in Zangpedagogie. Alexandra nam deel aan cursussen en Masterclasses en won verschillende prijzen in Argentinië, Zuid-Amerika en Nederland. Zij heeft als soliste opgetreden in opera's, oratoria en kamermuziek-recitals in Argentinië, de Verenigde Staten, en verschillende Europeese landen. Ook als docent is zij in deze landen voor verschillende instituten werkzaam geweest, en gaf o.a. onderricht aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

 Alexandra werkt regelmatig met koren als koordirigente en zangdocente, en is vaste dirigente van kamerkoren Coro d'Oro uit Gouda (klassieke repertoire) en Common Commotion uit Hilversum (lichte muziek).

Contact: 06-17656002

Email: sebaxandra@cs.com

 

 

 Zang - Michelle Eekelder Michelle begon met zingen op 5-jarige leeftijd in het kerk-kinderkoor en is altijd blijven zingen. Ze heeft o.a. gezongen in het Maltees Nationaal Opera koor. Momenteel is ze bezig met het afronden van de Schumann Akademie Hoofdvak Zang. Ze begeleidt regelmatig zangers aan de piano en is vaste lid van de Vrouwen Schola Voci Bianche. 

"Je eigen klank ontdekken en ontwikkelen is een reis vol verrassingen. Tijdens de zangles werken we aan o.a. lichaamshouding, luisteren, en interpretatie. Ik geef les in klassiek, gregoriaans, musical en muziektheater repertoire." Contact: farfetta@hotmail.com