Anke Ottema studeerde uitvoerend Klassiek Ballet en Moderne Dans aan de Rotterdamse Dansakademie. Ze danste in verschillende gezelschappen en producties in binnen- en buitenland.

 

 

 

 Caroline Lobanov studeerde Zang Lichte Muziek aan het Utrechts en Hilversums Conservatorium. Zij specialiseerde zich in Jazz, Improvisatie en Braziliaanse muziek. Caroline treedt op met jazzcombo's, met de Braziliaanse band Vatapá en vocalgroup Queenbees. Naast workshops geeft ze privélessen, is dirigent van het Paleiskoor en schrijft hiervoor arrangementen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Caspar ten Berge doet het 'Bouw Je Bootje' project.
Als twintigjarige heeft hij van het scheepsbouw ambacht mogen proeven en tijdens zijn studietijd (heao communicatie en academie voor art direction) heeft hij zijn eigen zeilboot gebouwd. Als zelfstandige werkt hij onder de naam Studio Caspar ten Berge en houdt zich bezig met 2D en 3D design, communicatie en creatieve/kunstprojecten. Voorbeelden zijn de mozaïekbanken op het Muntplein en het houten bankje met de beweegbare rugleuningen (Zolo of Zamen) tegenover de RijksMunt. Website

 

 

 Dominggus Rumahloine leerde Hiphop op straat van oudere jongens die stonden te Poppin' en Lockin'. Vanuit het bedrijf Siperuhi organiseert hij samen met zijn broer Maine dansevents en geven ze workshops.

 

 

 

 Eline Karstens is in 2011 afgestudeerd aan de opleiding Docent Dans in Amsterdam. Sindsdien geeft ze dans- en spellessen in het basis- en voortgezet onderwijs. Ze werkt(e) met DOX, Don't Hit Mama, Nederlands Dans Theater en Theater a la Carte.

 

 

 Elsbeth Carp is tekendocent. Ze maakt tekeningen en installaties. Zij studeerde Architectuur aan de Technische Universiteit Delft. Ruimte en architectuur maken vanzelfsprekend deel uit van haar beeldende werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Evert van Kooten Niekerk studeerde aan de Academie voor Beeldende kunsten Artibus in Utrecht en aan de Rijksakademie van Beeldende kunsten te Amsterdam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fieke de Roy heeft gestudeerd aan de lerarenopleiding in Utrecht en de Vrije Academie Den Haag. Vanaf 1994 heeft zij zich toegelegd op het werken met natuursteen. In haar eigen atelier in Utrecht geeft zij lessen beeldhouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fleur Taken studeerde Creatieve Therapie Muziek aan de Hogeschool Utrecht. Ze geeft muzieklessen aan babies, peuters en kleuters, is singer song writer en zingt en speelt piano in een band.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gerben Klein Willink besloot pas op z'n 27ste om aan het Rotterdams conservatorium jazz-trompet te gaan studeren. Hij studeerde in 2005 af met een 9. Hij speelt wekelijks in de BZT show. Hij woont sinds een paar jaar in Utrecht-West en wil graag wil zijn passie voor muziek delen d.m.v. trompet- en ensemble lessen.  www.GerbenKleinWillink.nl

 

 

 Hadas Lieber maakt kunst en ontwerpen voor de openbare ruimte. Ze is als industrieel ontwerper afgestudeerd aan de Bezalel academie in Jeruzalem, en verkreeg haar Master in Urban Interior Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Heleen van Wiechen is theaterdocent en regisseur. Sinds een paar jaar schrijft ze ook steeds meer toneelstukken zelf, die meestal samen met de cursisten tot stand komen. Ze houdt van lachen en van spannende scènes, van grappige verhalen en van enthousiaste toneelspelers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jeanine Niemendal studeerde in 1997 af als dramadocent 1e graad aan de theateracademie van de Fontys hogeschool in Eindhoven. Sindsdien heeft ze aan talloze theater producties mee gewerkt en aan verschillende groepen les gegeven. Bij het wilde westen geeft ze les aan kinderen en zou ze heel graag iets met jongeren in de wijk doen. Naast het Wilde Westen werkt Jeanine in de zomer bij Buitenkunst en Charme waar ze kinderen, jongeren en volwassenen theater lesgeeft. Dit seizoen werkt ze o.a op het UCK als docent improvisatie theater, heeft ze een eigen amateur theater gezelschap ‘Zonder Helden', werkt ze aan een grote locatie voorstelling in Friesland en begeleidt ze bij het schrijven en maken van een theater solo.

 

 

 

 

 

 Marijke Donath ‘Ik ben geïnteresseerd in mensen; wie ben je, wat is je verhaal, waar houd je van en waar juist helemaal niet van. Ik fotografeer graag mensen in hun omgeving.' Afgestudeerd in 1997 HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, fotografische vormgeving.

 

 

 

 

 

Marijke Molenaar is Theater docent. Bij het Wilde westen geeft ze improvisatie en acteer lessen aan volwassenen. Elk jaar maakt ze met de cursisten van Theatergroep West een voorstelling. 'Wat een feest om te mogen repeteren en te spelen in de prachtige nieuwe theaterzaal'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Miranda van der Vegt geeft de basiscursus creatief schrijven ‘Luisteren naar je Pen' en de cursus ‘Schrijf je Rouw'. Ze biedt schrijfworkshops aan die inspireren om te schrijven vanuit je hart. In het voorjaar en de zomer schrijft ze het liefst in de moestuin, wat een extra inspiratiebron is.
Zie ook www.schrijftuintje.nl .

 

 

 

 

 

 

 

 Monique Riphagen is docent, beeldend vormgever (schilderen/ edelsmeden/ gemengde technieken) en theatermaker, afgestudeerd aan de HKU .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nancy Kruytzer is afgestudeerd docent dansexpressie en internationale dans aan de Fontys Dansacademie Tilburg (2001). Ze geeft al vele jaren de peuter- en dansconditielessen bij Het Wilde Westen. Daarnaast verzorgt ze kleuter- en kinderdanslessen en dansprojecten in het basisonderwijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Robin Stevens geeft al bijna 10 jaar dansles aan alle leeftijdscategorien. Haar specialisatie is Urban. Robin deed ervaring op in alle mogelijke dansstijlen aan de Fontys dansacademie en is inmiddels al 4x in New York geweest om daar zelf te trainen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 Roos de Ridder volgde haar studie aan de Hoge Hotelschool en behaalde daarnaast haar propedeuse leraar basisonderwijs. Zij werkte in het speeltuinwerk en de kinderopvang. Nu bakt en kookt ze met peuters en oudere kinderen in haar bedrijf KERS.

 

 

 

 Samer Haddad is Cultureel Antropoloog, maar de rode draad in zijn leven is altijd gitaarmuziek geweest. Hij treedt sinds 2008 op als singer songwriter en schrijft zijn eigen liedjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Susana Rodriguez heeft zich na haar dwarsfluitstudie aan het Utrechts Conservatorium gespecialiseerd in het muziek maken met jonge kinderen. Ze bekwaamde zich in de Gordon Music Learning method, de Muziek Op Schoot methode en de Suzuki methode voor dwarsfluit.

 

 

 

 Suze van Calsteren is afgestudeerd Docent Muziek en Songwriter aan het Utrechts Conservatorium. Ze werkt al meer dan 10 jaar projectmatig op basis- en middelbare scholen, coacht leerkrachten en geeft na schooltijd muziek-, zang- en musicallessen.

 

 

 

 

 

 

 

Verena Willemse is afgestudeerd in Beeldhouw- en Performancekunst aan de Kunstacademie van Stuttgart en volgde de docentenopleiding aan de HKU.
Ze organiseert samen met HWW en de Logopediepraktijk Kanaalstraat 202 het kinderkunstproject LOGOKIDS. Ze ontwikkelt creatief lesmateriaal met een link naar de natuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vivienne Janssen heeft een eigen Denkpraktijk voor kinderen en ouders en is eigenaar van filosofietsje.nl Ze heeft o.a. de beroepsopleiding 'gespreksleider filosoferen met kinderen en jongeren' aan de internationale school voor wijsbegeerte behaald. Sindsdien filosofeert ze op verschillende scholen, festivals en in haar eigen praktijk.

 

 

 

 

 

 

 Yink Goossens studeerde aan de Hogeschool Utrecht Schilderen en Beeldhouwen. Ze volgde de driejarige coupeuse opleiding Hermsen, Jansen & Schuurman in Arnhem.