Uit de keuken van Het Wilde Westen …   

Cereol Culinair

Doe mee met de korte cursus:

 

Uit je wijk: Multi Culi Syrisch       Do. 5 april – aanvang 18.30
Samen met Hamest ontdekken we de Syrische keuken. Zodat je niet tot september hoeft te wachten op al het lekkers wat Multi Culinair West te bieden heeft.

 

Vega: Graan!                     `  Do. 17 mei –   aanvang 18.30
Breid je keuken uit met Eenkoorn, Rogge, Spelt, Gierst, Boekweit, en ontdek een wereld aan mogelijkheden die graan je biedt op je bord. Graan zorgt in combinatie met bonen voor belangrijke voedingsstoffen als je vegetarisch kookt, kom ervaring opdoen! 

 

Uit je Wijk: Keukentoppers                Do. 31 mei -   aanvang 18.30
Deel jouw succesgerecht met je buurtgenoten, denk aan recepten waar iedereen van smult, je binnen een handomdraai op tafel hebt of die je gewoon het aller aller lekkerste vind J.

 

Vega: Wortel & Blad                  Do. 28 juni – aanvang 18.30
Meer vegetarisch koken en minder weggooien. In deze workshop koken we groenten en dagen we onszelf extra uit door niets weg te gooien. Wil je meer en gevarieerder vegetarisch koken, ga dan met ons de uitdaging aan!

 

Meedoen?

Deze vier avonden bieden we aan als korte cursus voor 90 euro.
Je kunt ook 100 euro betalen, dan mag je één avond een introducee meenemen. Laat ons op tijd weten welke avond je iemand mee brengt. Wil een of twee avonden los meedoen kan dat als er plek is, en dan kost dat 30 per avond.
 

En daarnaast zijn er 2 losse avonden:

Cereol Samen: Cinema            Za. 9 juni -   aanvang 17.00
Bij de filmvertoning verzorgen we een menu geïnspireerd op de film. Welke film dat gaat worden, wordt in de komende maanden besloten door jou en je wijkgenoten. Kom mee koken en geniet van de film en het diner! Meedoen? Film en menu voor 15 euro!

Cereol Samen: Schilderatelier         Do. 14 juni –  aanvang 18.30
Voor 6 koks en 6 schilders die van extra uitdaging houden, gaan we gezamenlijk op zoek naar nieuwe creaties. We laten ons inspireren door kleur, geur, textuur en hun onderlinge chemie. Meedoen? Geef je snel op want er zijn maar 6 plekjes, het kost 20 euro p.p.


   
Wil jij ook meedoen in de keuken, laat het ons weten we houden je graag op de hoogte! Je kunt ook onze facebook pagina in de gaten houden voor meer up to date nieuws. https://www.facebook.com/CereolCulinair/