‘Kunst kan niet alle problemen van de wereld oplossen, maar het kan wel mensen zich onderdeel laten voelen van een groter geheel (...) Zo geeft kunst troost en moed'.

- Conny Janssen

 

 

Namens Abdul, Ahmed, Ali, Fariba, Fatima, Hazeima, Innocent, Jihad, Kapilan, Majd, Malek, Mechel, Mirwais, Mustafa, Nazanin, Niloofar, Omran, Salma, Sheima, Het Wilde Westen en New Dutch Connections nodigen wij je van harte uit voor de feestelijke afsluiting van de module Kunst & Cultuur van de ToekomstAcademie Utrecht op 19 juni!

 

WAT: Talentenmarkt module Kunst & Cultuur
WANNEER: Maandag 19 juni 2017
HOE LAAT: 19:30 - 21:30 (iftar vanaf 21:45)
WAAR: Het Wilde Westen
Everard Meijsterlaan 1B (Cereolfabriek), Utrecht

 

Kunst verrast, ontroert, verbindt en is van belang voor ieder mens, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend en toegankelijk. Ook onder onze jongeren zijn veel kunstenaars in de dop met een grote droom: het vinden van een podium waarop zij kunnen laten zien wat zij in hun mars hebben. Om zo een publiek te creëren en mensen aan zich te binden.

 

Het wordt een gevarieerd programma, met een bijzondere (optionele) afsluiter: het gezamenlijk nuttigen van de iftar: de maaltijd die tijdens Ramadan door moslims direct na zonsondergang genuttigd wordt.

In verband met inkopen willen wij je vragen om vóór 12 juni te reageren op deze uitnodiging via een e-mail naar: evenementen.tau@newdutchconnections.nl

Geef hierin aan of je:
a) alleen aanwezig bent bij de talentenmarkt
b) alleen aanwezig bent bij de Iftar
c) deelneemt aan het gehele programma

Hopelijk tot ziens! New Dutch Connections en Het Wilde Westen