Eline Karstens & Lotte Willemsma

‘We gaan veel bewegen, samenwerken, voelen en maken.'

 

De Summer Dance Intensive is een 3-daags programma waarbij je elke ochtend een les krijg met de focus op moderne/ hedendaagse dans. We bieden een toegankelijke stijl waar veel bewustzijn, expressie en verplaatsing naar voren komen. In deze les zullen we aandacht besteden aan het opwarmen van het lichaam, we zullen technieken aanleren en aan de slag gaan met bewegingsfrases. In de middag gaan we vervolgens aan de slag met dit materiaal om samen een choreografie te maken.

Op de laatste dag van deze 3-daagse zal er een performance plaatsvinden van het gemaakte materiaal, waarbij iedereen welkom is om te komen kijken.

 

Wie zijn wij?
Eline is afgestudeerd als dansdocent aan de Theaterschool in Amsterdam. Ze werkt op dit moment o.a. als docent dans op de afdeling educatie bij het Nederlands Dans Theater, De Dansers, Tweetakt Festival en was programmeur dans bij Café Theater Festival.

Lotte is begonnen op de Fontys Dansacademie in Tilburg en is vervolgens afgestudeerd als danstherapeut in België. Ze is op dit moment voornamelijk aan het werk als dansdocent op verschillende dansscholen en is als danstherapeut verbonden aan het interdisciplinaire coachatelier Butterfly Factory.

Naast dit werk zijn beide veel aan de slag als dansdocent op verschillende scholen, staan af en toe zelf als danseres op het podium en choreograferen (amateur) dansstukken.
Deze zomer bundelen ze deze krachten door de Summer Dance Intensive aan te bieden.

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen aan deze intensive, wees welkom.
De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

 

Voor wie: geïnteresseerden vanaf 16 jaar
Wanneer: 6 , 7, 8 juli 2017
Tijd: elke dag van 10:30 - 12:00 | 12:30 - 14:00 uur
(op de laatste dag zal er een eindperformance zijn om 14:15 uur)
Kosten: 140 euro
Waar: Everard Meijsterlaan 1B, Utrecht
(in de theaterzaal van Het Wilde Westen in de Cereolfabriek)

Kun je maar 1 of 2 dagen en wil je toch graag mee doen? Dat kan ook, de kosten zijn dan 50 euro per dag.

Aanmelden: stuur een mail naar info@lottewillemsma.com  

Tot bij de Intensive!