Podium West wordt Filmfestival West!

  • Donderdag 7 december 2017
  • Van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur
  • Theaterzaal Het Wilde Westen in Cereolfabriek, Kanaalweg 91

Ieder jaar organiseert wijkbureau West een netwerkbijeenkomst voor alle bewoners in de wijk West, het zogenaamde Podium West. Om elkaar beter te leren kennen, de mooie initiatieven in het zonnetje te zetten en van elkaar te leren. Dit keer gaan we nog een stapje verder: 

 

We rollen de rode loper uit en organiseren een ontmoetingsavond vol met korte filmpjes van bewoners van West!

 

Achtergrond: Twintig bewoners uit West volgden in november een cursus filmpjes maken met de smartphone en presenteren hun initiatief nu aan de buurt. Om meer bekendheid te genereren, een oproep te doen voor meer deelnemers of vrijwilligers, een aankondiging van een nieuw initiatief... Er zit van alles tussen. Een ding bindt alle filmmakers. Ze zijn allen maatschappelijk betrokken bewoners en willen graag aan de buitenwereld laten zien waar ze mee bezig zijn.

 

Kom je ook? Dit is je kans om je te laten inspireren en de initiatieven te leren kennen die onze wijk zo bijzonder maken.

 

Behalve filmpjes kijken is er op 7 december natuurlijk voldoende gelegenheid om onderling kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. De avond wordt omlijst met lekkere hapjes en drankjes.

 

En heb jijzelf ook een initiatief op film dat je graag wilt laten zien, we denken graag mee of er een plek is op deze avond.

 

Met vriendelijke groet,

 

Wijkbureau West