12.00 inloop

12.30 - 13.30 Lunch;

Ontmoeting Afrovibes kunstenaars, workshopbegeleiders en workshops deelnemers
13.30 - 15.00 workshop
Kosten: €7,50 per deelnemer
Reserveren via: reserveer@hetwildewesten.nl (onder vermelding van Dance Encounter 30-9 en je naam) Betaling graag contant of pinnen op de dag zelf.

In deze 3de Dance Encounter ontmoeten dansers, 'niet'-dansers, regiseurs, choreografen en stad-en buurtbewoners van Utrecht en Afrovibes Public Encounter elkaar (zie hieronder meer informatie over de Public Encounter). 

Workshopbegeleiders: Odak Onyango (Kenya/NL) en Sarah Huygens. Sarah is de regisseur en een van de performers van de voorstelling Women in ...Love. "Vanaf de eerste repetitie was de herkenning heel fijn: dit zijn situaties die voor brown skinned girls normaal zijn! Maar zijn deze situaties dan ook wat ons 'anders' maakt ten opzichte van de Westerse standaard? Dit is niet alleen ons realiseren wie wij zijn, dit is ook onderzoeken wat mensen van ons vinden."  https://www.facebook.com/womeninlovetheatergroep/?hc_ref=ARSHFNjKMzWUrH_OnEMyZh4zKul-kAojUik5MrZIjJh5nFOu66npRFnohy26Ew4Lys8&fref=nf

Afrovibes: "Anders zijn, queer zijn - het lijkt geaccepteerd in Nederland, maar is dat ook echt zo? Wij willen ruimte bieden voor gesprek over het queer zijn. Dit doen we o.a. door een voorstelling te programmeren die dit onderwerp aankaart, gespeeld door queers uit Zuidelijk Afrika. Zogeheten Afriqueers."